Известие

Collapse
No announcement yet.

Valeo съединител?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има ли инфо или линкче какви са, че съм любопитен То тези, които визираш са някакъв replace-мънт или оригинални... ?
    sigpic
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
    Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Говорим за качество и надежност които са гарантирани при ремап или силов тунинг.
      Части които нямат нищо общо с турското "усилено валео",или стоков маховик.
      Аз не мога да обясня от какви сплави са направени но доколкото съм чел издържат на коне в пъти в повече от тези при ремап.
      Явно не си чел достатъчно защото на много места пише че са дребни проценти разликите ма щом казваш че са в пъти повече на теб ще вярваме да дадем 2200+ лева
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        998 евро и 50 евро доставка.Комплект съединител и маховик
        А, да не би да знаеш за комплект съединител със скоростна кутия.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Явно не си чел достатъчно защото на много места пише че са дребни проценти разликите ма щом казваш че са в пъти повече на теб ще вярваме да дадем 2200+ лева
          За това и казвам до колкото съм чел...
          Но надали,ти и тези като теб които се занимавате с тези работи и разбирате,можеш да отречеш че няма нищо общо с боклука на турците
          Знам че има и други варианти които ти прилагаш ,все пак ако имах претенции за талант щях да имам фирма за тунинг
          Но ако имах излишни 2 бона и съм си втълпил че карам "самолет" сигурно бих си го купил
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да не отварям нова тема - кои от тези номера комплекти на Валео са подсилени: 828063 ,821324 или V828063 ?
            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
              Да не отварям нова тема - кои от тези номера комплекти на Валео са подсилени: 828063 ,821324 или V828063 ?
              Никой.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ами тия номера ми излизаха в Евро 07 ,за алфа 156 2.4 99 година .Кажете тогава подсиления кой номер е ,колко пари върви комплекта за мойта и кои фирми го предлагат,защото Евро 07 явно го нямат

Comment

съединител

Аз си купих преди година и нещо от Пловдив от илиев за 296 лева притискател и феродо и вече 30 хил нямам проблем.
                  Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
                  Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

Реално погледнато има и много голям маркетингов момент, някой си мисли, че като си купи за 3 пъти повече пари и той е турбо, мега по-здрав, а не винаги това е реалността. Освен това, ако колата се кара нормално и няма издевателства с блъскане на съединител, пилежи и т.н. най-вероятно и този от 300лв ще изкара 100К. Някой като каже 4 цифрени суми за съединител и маховик на дизел... после било скъпо да се кара V6 бензин автомат. Всичко е въпрос на това за какво ще се използва колата. На 2.4 дизела съединителят би трябвало да е същият и за либра и за капа и за 156 и за 166 и т.н.
                    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Еми преди няколко месеца чупих ябълката на скоростния лост,съответно от 3та нагоре влизаха и с 4 човека доволно се доразпили съединителя докато се прибера по булевардите...от тогава пак си я настъпвах,но издържаше (при 136 коня),но от 1 седмица съм с чип и просто си знаех,че е въпрос на време да превъртя стабилно.Искам сега като го сложа новият да знам,че мога спокойно да си я настъпя на 2ра да забуксуват малко гумите,от там 3та пак газ до долу и така.Не казвам,че нон стоп ще я карам по тоя начин, но не мисля след 20 хиляди пак да сменявам за това питам за предложения и за напатили се след ремапване колеги
                      Last edited by KoRny; d.m.y г., 12:41.

Comment

Да питам за 166TB 821324 ще стане ли, че имам такъв нов комплект под ръка, пък гледам нейния го дават 821364 ?

Или да търся 821364 ?!
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ще посъживя темата с няколко въпроса Преди около две години и 30000км смених съединителя Сложих валео с кат №821325 който уж е усилен Колата ми не е чипосвана Скоро я усетих на шеста като натиснах педала докрай при изпреварване че леко пробуксува Понякога имам леки вибрации на мотора при ускорение което предполагам е от маховика Та кое според вас е довело до най вероятно прецакването на съединителя 1Маховика 2Модела на съединителя
                          Как да процедирам занапред защото предният път доста изчетох за да не достигам до втора смяна на малко километри но уви май наближава Гледам че скоро не е писано по темата и си мисля че сте решили този проблем Как С недемпферен маховик и друг модел съединител или?
                          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Проблема се решава като посетиш Надин след като си свалил всичко което се продава от купето.
                            За усиления,подсилен ментак мисля няма какво да кажем и споделим повече от това което си констатирал ти...както и аз де...
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Според мен феродовият диск неможе да сгъне толкова бързо Все си мисля че целият проблем идва от притискателя Все някой ще е слагал според мен притискател от друг вид кола джип та дори от камион който да става но да е по здрав Имаше колега развил кола до над 200коня Все трябва да има подходящ притискател Не е никак приятно да сменяме съединители на по 20000км
                              ПП Незнам кой е Надин но ми намирисва на морга Все пак си мисля че има много решения преди него Просто не съм се добрал до тях
                              Last edited by iveli; d.m.y г., 22:04.
                              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Аз понеже съм скептичен към усилени съединители ми сложиха най- евтиния вариант и още си работи, да чукна.на дърво
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X